Welke mooie dingen maken wij mogelijk

Natuurlijke belevingen

Kom tot ontspanning in en met de natuur!

5 Fijne en ontspannen natuurwandelingen

Samen trekken we met jou de natuur in en wandelen we in alle jaargetijden van het jaar.

Waarin we de overgang van het ene seizoen naar het andere seizoen beleven.

Om te beginnen gaan we zien wat de natuur zo prachtige laat zien in deze jaargetijden. Bovendien delen wij graag onze kennis van de natuur en haar werking. Zien hoe de natuur in de lente zich opmaakt voor het nieuwe jonge leven en hoe kleur en geur daarin ons een extra beleving gaan geven. Maar ook zien hoe het licht veranderd in de herfst en winter, hoe de natuur zich terugtrekt voor weer een nieuw jaar. Tot slot is er ook alle ruimte om te delen wat jij aan kennis hebt over de natuur, of de vragen die daar over ontstaan.

Natasha deelt haar kennis vanuit de natuurgeneeskunde, Agnes deelt haar kennis en ervaring met en over mindfulness en wandel/natuurcoaching. Beiden zijn zo op een toegankelijke en speelse wijze beschikbaar voor je.

Kracht en visie
Allereerst werken wij met kleine groepen zodat wij persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Dat betekent dat we met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op pad gaan.

Omdat er een opbouw zit in ons programma, is dit traject alleen in zijn geheel te volgen.

Wat mag je verwachten?

• Bosbaden • Stiltewandeling en -momenten • Zintuigen ervaren • Meditatiemomenten • Ademhalingstechnieken • Concentratieoefeningen
• ……en ten slotte heel veel plezier, genieten en een ontspannen tijd voor jezelf!

Kom je voelen,
Zodat je kunt gaan vertrouwen,
Om samen met ons van licht naar donker te gaan,
Van buiten naar binnen,
Om af te sluiten in volle verwondering?

Struinen in de Achterhoek

4 Fijne en inspirerende natuurwandelingen

Samen trekken we met jou de natuur in en wandelen op diverse unieke locaties in de Achterhoek. Dit doen we het hele jaar door en laten je zo optimaal genieten van dit prachtig stukje Nederland.

Om te beginnen gaan we zien wat de natuur zo prachtige divers kan zijn in haar coulisselandschap. Bovendien delen wij graag onze kennis van de natuur en zijn werking. Omdat we veel met de lokale natuurbeheerders in contact staan, wordt het voor ons mogelijk om kennis, inzicht en visie met jullie te delen in deze. Zo krijgt het Struinen in de Achterhoek een extra verdieping en beleving. Maar ook is er alle ruimte om te delen wat jij aan kennis hebt over de natuur, of de vragen die daar over ontstaan. We nodigen je zelfs hiervoor van harte uit!

Natasha deelt haar kennis vanuit de natuurgeneeskunde, Agnes deelt haar kennis en ervaring met en over mindfulness en wandel/natuurcoaching. Beiden zijn zo op een toegankelijke en speelse wijze beschikbaar voor je.

Kracht en visie
Allereerst werken wij met kleine groepen zodat wij persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Dat betekent dat we met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op pad gaan.

Wat mag je verwachten?

• Wandelingen van ongeveer 1,5 uur • Een verscheidenheid aan natuur op vier verschillende locaties in de Achterhoek • Bosbaden • Thema’s om samen mee aan de slag te gaan geïnspireerd door de natuur • ……en ten slotte heel veel plezier, genieten en een ontspannen tijd voor jezelf!


Kom tot ontspanning in en met de natuur!

Ieder mens is uniek en ieder stukje natuur is uniek.

Deze verscheidenheid is prachtig en voor ons de inspiratie voor onze nieuwe serie Natuurlijke Belevingen.

Zin om de verscheidenheid van de natuur in de Achterhoek te ontdekken?

De Achterhoekse safari 3-daagse

Samen trekken we met jou de natuur in en wandelen op diverse unieke locaties
in de Achterhoek. Dit doen we het hele jaar door en laten je zo optimaal genieten van dit prachtig stukje Nederland.

In deze serie van 3 avondwandelingen nemen we je in één week mee op avontuur in de Achterhoek.

Iedere avond gaan we je laten zien hoe de natuur zo prachtige divers kan zijn in haar
coulisselandschap. Een hele fijne en inspirerende manier om je dag af te sluiten en met ons volop te genieten alles wat we onderweg gaan tegen komen. Heerlijk struinen, voelen en tot rust komen.

Bovendien delen wij graag onze kennis van de natuur en zijn werking.
Omdat we veel met de lokale natuurbeheerders in contact staan, wordt het voor ons mogelijk
om kennis, inzicht en visie met jullie te delen in deze. Zo krijgt het Struinen in de Achterhoek een
extra verdieping en beleving. Maar ook is er alle ruimte om te delen wat jij aan kennis hebt over
de natuur, of de vragen die daar over ontstaan. We nodigen je zelfs hiervoor van harte uit!

Natasha deelt haar kennis vanuit de natuurgeneeskunde, Agnes deelt haar kennis en ervaring
met en over mindfulness en wandel/natuurcoaching. Beiden zijn zo op een toegankelijke en
speelse wijze beschikbaar voor je.

Kracht en visie
Allereerst werken wij met kleine groepen zodat wij persoonlijke aandacht kunnen garanderen.
Dat betekent dat we met minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers op pad gaan.

Wat mag je verwachten?

• Wandelingen van ongeveer 1,5 uur • Een verscheidenheid aan natuur op vier verschillende
locaties in de Achterhoek • Bosbaden • Thema’s om samen mee aan de slag te gaan
geïnspireerd door de natuur • ……en ten slotte heel veel plezier, genieten en een ontspannen tijd voor jezelf!

De Achterhoekse safari 3-daagse

Kom tot ontspanning in en met de natuur!

Ieder mens is uniek en ieder stukje natuur is uniek.

Deze verscheidenheid is prachtig en voor ons de inspiratie voor onze nieuwe serie Natuurlijke Belevingen.

Zin om de verscheidenheid van de natuur in de Achterhoek te ontdekken?

Bewust Binnen & Buiten op reis

We nemen je mee naar.... Noorbeek, zuid Limburg! Daar hebben we de beschikking over een eigen accommodatie waar we jullie gaan laten genieten van een paar fijne en ontspannen dagen in de prachtige heuvelachtige natuur.

Genieten, ontspannen en wandelen in de natuur op een unieke plek in het zuiden van Limburg. Waar je geheel verzorgd wordt door ons en de mogelijkheid krijgt om echt tijd voor jezelf te nemen.

3 Fijne, ontspannen en inspirerende dagen

Samen trekken we met jou de natuur in en wandelen op unieke en haast sprookjesachtige bospaden. Adembenemende panorama’s, kronkelige paadjes in een hele groen en afwisselend stuk Nederland.

Om te beginnen gaan we zien hoe de natuur zo prachtige divers kan zijn in dit zuidelijkste stukje van ons land. Daar waar je ongemerkt Nederland uit en België in loopt. Bovendien delen wij graag onze kennis van de natuur en zijn werking. Het verwondert hoe dit soms zo anders kan zijn dan we gewend zijn in onze eigen achtertuin van de Achterhoek. Zo krijgt Bewust Binnen& Buiten extra verdieping en beleving.

Wandelen in meerdere gebieden, van heide tot dicht loofbos; iedere keer een beleving!
De lunch nemen we mee of wordt op locatie in de natuur bij ons gebracht.

Na de wandeling is er alle tijd voor jezelf tot aan het avondeten.
Deze maaltijd wordt iedere dag met veel liefde en passie door Agnes en Natasha bereid, en je wordt van harte uitgenodigd om ons te helpen als je dat wil. Trek je je liever even terug, dan is dat helemaal prima.

In de avond sluiten we gezamenlijk de dag af en heb je daarna de keuze om bij Agnes aan te sluiten voor een ontspannen avondmeditatie of leer je bij Natasha hoe fijn het is om jezelf een voetmassage te geven.

Alles in deze dagen is gericht op jou, om te ontspannen, te ont-moeten, te verbinden met jezelf, de ander en de natuur. Vanuit onze wens voor een gezond en gebalanceerd leven zullen alle maaltijden vegetarisch zijn. Op deze manier krijgt ook de inwendige mens de aandacht die het verdient.

Kracht en visie
Allereerst werken wij met kleine groepen zodat wij persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Dat betekent dat we met maximaal 6 deelnemers op reis gaan.

Wat mag je verwachten?

• Geheel verzorgde dagen met eten en drinken • Geheel verzorgde wandelingen tussen de 4 en 7 kilometer • Eigen kamer met boxspring bed • Bed- en Badlinnen • Bosbaden • Tijd en aandacht voor jezelf • Voetmassage • Meditatiemomenten • Aandacht voor gezond ademen • Zintuigen (her)ontdekken • ……en ten slotte heel veel plezier, genieten en een ontspannen tijd voor jezelf!

Kom tot ontspanning in en met de natuur!

Bewust Binnen & Buiten op maat

Jij, Bewust Binnen & Buiten
Ontdek jouw persoonlijke leefstijl!

In ons gloednieuwe programma “Jij, Bewust Binnen & Buiten” ontmoeten natuurgeneeskunde en coaching elkaar, met als doel samen te gaan kijken naar wat nu voor jou een gezonde leefstijl is.

Want er is in deze tijd veel te doen rondom leefstijl en de mogelijkheden schieten als paddenstoelen uit de grond. Echter wat wij daarin missen, is een unieke en persoonlijke aanpak die jou op het lijf is geschreven. Omdat wij er vanuit gaan dat ieder mens uniek is en dus behoefte kan hebben aan heel veel verschillende mogelijkheden.

Daarom hebben wij dit unieke programma “Jij, Bewust Binnen en Buiten” ontwikkeld.

  • Inzichten; in zowel je doen en laten
  • Begrijpen; ervaren en voelen wat jij nodig hebt
  • Voeding; en de keuzes die je daarin kunt maken
  • Grenzen; weten waar ze liggen
  • Ontspanning; omdat het soms zo hard nodig is

Een programma waarin je in een 7 tal sessie mag gaan kijken, ervaren, leren, toepassen en eigen maken van wat jij nodig hebt. Zaken waar je voor jezelf al eens mee aan de slag bent gegaan, maar in je eentje dit nog niet zo makkelijk vindt. Het programma kan op elk, door jou gewenst moment van start gaan.

Deze sessies zijn verdeelt over 8 maanden zodat je ook echt de kans krijgt om jouw vernieuwde en meer gewenste leefstijl eigen te maken. En tussen de sessies door zijn we altijd beschikbaar voor een overlegmoment.

Kracht en visie
Het gehele programma is gebaseerd op een voor ons belangrijke waarde en dat is dat jij autonoom bent in je keuzes en afwegingen. Hoe fijn is het om een periode samen op te trekken, vanuit de kennis en expertise die wij in “Jij, Bewust Binnen & Buiten” je aanreiken.
Je soms een spiegel voorhouden of je laten kijken naar meer opties dan die je zelf hebt kunnen bedenken.

Want dat is wat wij iedereen gunnen; een fijne, gezonde, prachtige en waardevolle dag. Iedere dag weer opnieuw vanuit het kiezen voor jezelf en voor jouw gezonde leefstijl!

Wat mag je verwachten:

  • 3 tal individuele coachsessies
Daarin gaan we samen kijken naar wat je belemmerd, wat jij nu echt nodig hebt, waar je van kunt groeien en waar je weer het stuur in eigen handen kunt nemen. Niet zweverig, maar met beide voeten op de grond.
  • 3 tal individuele sessies natuurgeneeskunde
Waarin je samen gaat kijken naar je voeding, wat heeft jouw lijf nodig. Inzichten krijgen over wanneer en hoe je (on)gezonde keuze kunt maken voor jezelf. Ontspanning ervaren maar ook hoe je dit thuis zelf mogelijk kunt maken voor je.
  • 1 laatste en afsluitende gezamenlijke sessie
Samen met Natasha en Agnes blikken we terug op de afgelopen maanden maar nog meer vooruit naar hoe jij deze nieuwe leefstijl blijft doen.

Kom tot ontspanning in en met de natuur!


Feestje te vieren en wil je dat anders doen dan anders?

Dan nemen wij jou en jouw gasten graag mee de natuur in voor een beleving op maat.

Samen de natuur in, ervaren, beleven en tijd en ruimte hebben voor elkaar. We nemen jullie mee in de natuur en zijn werking. Laten jullie voelen, horen, proeven en ruiken aan de natuur.

En zeker wordt daar de inwendige mens niet bij over geslagen. In overleg zijn er heel veel mogelijkheden en staan we open voor suggesties en wensen.

Want wat dacht je van een picknick midden in de natuur? Of samen genieten van taartjes, koffie en thee? Of een lunch op locatie? Zelfs een hapjes-buffet is mogelijk!

Voor deze Op Maat wandelingen kunnen wij beschikken over meerdere locaties in de Achterhoek, maar is het ook mogelijk om op verzoek een eigen bijzondere locatie mee te nemen in onze voorbereidingen.

Genieten, ontspannen en wandelen in de natuur op een unieke plek in de Achterhoek. Waar je geheel verzorgd wordt door ons en de mogelijkheid krijgt om samen met je gasten echt tijd voor jezelf te nemen.

Kracht en visie
Allereerst werken wij met kleine groepen zodat wij persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Dat betekent dat we met maximaal 8 deelnemers deze Bewust Binnen&Buiten Op Maat ervaring kunnen aanbieden.

Wat mag je verwachten?

• Geheel verzorgde wandeling • Op Maat gemaakt programma naar jouw wensen • Unieke ervaring zoals je die nog niet kent • Bosbaden • Tijd en aandacht voor jezelf • ……en ten slotte heel veel plezier, genieten en een ontspannen tijd voor jezelf en je gasten!


Kom tot ontspanning in en met de natuur!